Micronix Plus SRL Otopeni, Str. 1 Mai nr. 2, 075100, ILFOV, ROMANIA
+40 (21) 3124081 office@micronix.ro

 
Micronix Plus SRL este o companie privata, cu capital integral romanesc, ce activeaza in domeniul termografiei din anul 1995, activitatea principala a societatii find importul si distributia de echipamente termale produse de FLIR Systems (Agema, Inframetrics, Cedip, Armasight ...).

Gama de produse FLIR distribuite de Micronix Plus include:     
- camere de termoviziune pentru inspectia instalatiilor electrice si mecanice;
- camere termale pentru scanarea termica a cladirilor;
- sisteme termografice complexe pentru cercetare si aplicatii speciale;
- termografe medicale;
- echipamente termografice pentru aplicatii industriale si automatizari;
- camere termale portabile pentru supraveghere;
- sisteme multisenzor pentru supraveghere;
- module termale pentru telefoane mobile, drone si UAV-uri;
- sisteme de termoviziune pentru aplicatii navale;
- camere pentru control trafic;
- sisteme de vedere pe timp de noapte pentru autovehicule;
- echipamente multisenzor complexe pentru elicoptere si avioane;
- sisteme radar si echipamente pentru supravegherea granitelor;


 
 
Utilizarea camerelor termografice necesita cunoasterea in profunzime a modului in care are loc transferul termic prin radiatie, precum si a tehnicilor de achizitie si prelucrare avansata a termogramelor. Pentru a veni in sprijinul actualilor si viitorilor utilizatori de echipamente profesionale de vizualizare si masurare a temperaturii fara contact, in infrarosu, in anul 2004 Micronix Plus SRL a deschis Centrul de instruire, service si consultanta I.T.C.C.

Serviciile oferite de I.T.C.C. sunt:
- organizarea de cursuri de specializare in termografie cu certificare nationala si internationala
- inspectii termografice industriale
- service, calibrare si verificare echipamente de masurare in infrarosu (camere de termoviziune si termometre fara contact) 
 
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul termoviziunii, Micronix Plus a trecut la un nivel nou in anul 2015: productia sistemelor multisenzor profesionale, sub marca proprie GuardIR, pentru supravegherea continua 24/24 a suprafetelor de mari dimensiuni. Conceptul care a stat la baza realizarii sistemului GuardIR a fost acela de a oferi un echipament compact, simplu de utilizat, performant si accesibil ca pret, pentru detectia unei persoane pe timp de zi/noapte de la distanta de maxim 6Km. Testele efectuate si comportarea in timp a echipamentelor deja instalate au dovedit ca am reusit pe deplin.
 
In final, dorim sa va oferim cateva repere care ne deosebesc de orice alt competitor:
- PROFESIONALISM - tot personalul Micronix Plus (I.T.C.C.) implicat in proiectul GuardIR are o experienta mare in domeniul IR si este certificat Nivel I ... III in termografie. Echipamentele utilizate sunt atent selectate, de ultima generatie si performante de top, fara a face compromisuri sau rabat de la calitate. De fiecare data ne stabilim obiective noi pentru performantele sistemelor GuardIR, aceste fiind imbunatatite in mod continuu.
- FLEXIBILITATE - in cazul in care produsele standard nu va satisfac cerintele, putem face modificarile solicitate in cel mai scurt timp posibil. 
- TIMP DE REACTIE - indiferent daca este vorba de implementarea unor solutii noi, upgrade sau service, incercam sa rezolvam totul in timp real.
 
Cartea noastra de vizita este un client multumit
Link-uri utile:
www.micronix.ro
www.termoviziune.ro

Otopeni, Str. 1 Mai nr. 2, 075100, ILFOV, ROMANIA; +40 (21) 3124081
GuardIR is a trademark of Micronix Plus SRL
Micronix Plus SRL